IMG_8813_edited.png

Styreleder Preben Lund

Oslo Brann og Redningsetat

Preben Lund er pt undervisningsansvarlig for utrykningskjøringen i Oslo Brann og Redningsetat. Preben har mer enn 20 års erfaring fra politiet og 10 års erfaring fra Politihøgskolen som kursleder på utrykningskjøring. Preben tok over som styreleder i 2019. Han har vært kjøreinstruktør siden 2006.

IMG_0286_edited.jpg

Styremedlem Eivind Haatveit

Sykehuset Telemark

Eivind Haatveit har i en årrekke vært undervisningsansvarlig for opplæring utrykningskjøring ved Sykehuset Telemark HF. Han har vært med i styret i Utrykningsinstruktørene siden 2015.

Aure.jpg

Styremedlem Jostein Aure

Oslo Universitetssykehus

Jostein Aure er ansatt som fagansvarlig - Undervisningsansvarlig for utrykningsopplæring på Oslo Universitetssykehus. Mer info kommer.

Haaland.JPG

Styremedlem Øyvind Haaland

Politiet

Ansatt som hovedinstruktør Sør-Vest politidistrikt med fagansvar for kjøreopplæring  bil og mc.

 

Utdannet som utrykningsinstruktør ved Politihøgskolen 1997.  Arbeidet 10 år ved Trafikkorpset Oslo pd. og flyttet til Sør-Vest pd. Stavanger i 2002.

 

Har siden 2006 drevet opplæring utrykningskjøring full tid, med regodkjenning for politi-ansatte samt grunnleggende kjøreopplæring utrykning for Politihøgskolens studenter i Sør-Vest politidistrikt.

Johannes.jpg

Styremedlem Johannes Lien

Politihøgskolen

Johannes er p.t ansatt på Politihøgskolen som kursleder på utrykningsopplæring. Han har jobbet i operativ tjeneste i politiet i 14 år blant annet som innsatsleder på Elverum politistasjon. Han tok sin kjøreinstruktørutdannelse i 2010 og har arbeidet mye med kjøreopplæring siden da. Johannes har også 8 års erfaring fra bilbransjen.

Jørn Vidar.JPG

Styremedlem Jørn Vidar Johansen

Kongsberg Brann og redning

Jørn Vidar Johansen har vært instruktør i kode 160 siden 2013, jobber som røyk og vanndykker ved Kongsberg brann og redning 100% og er instruktør ved siden av. Har også 8 års bakgrunn som yrkesjåfør klasse CE.

_DSC1386.jpg

Daglig leder Audun T. Sætre

NOORSI

Audun T. Sætre er daglig leder i Utrykningsinstruktørene. Han er leder for flere av bransjegruppene i NOORSI.